Σύνδεσμοι

Φορείς Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας

Σύνδεσμοι σχετικοί με Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα

Καινοτόμες ιστοσελίδες για τη ΜΟΚΕ

Ιστοσελίδα
Σχόλια
Το New-Startups.com είναι μια ειδική συλλογή και παράλληλα μια πλατφόρμα με μεγάλο εύρος νέων επιχειρηματικών ιδεών από όλο τον κόσμο. Σκοπός του είναι να ενημερώνει το κοινό του για τις μοναδικές αναδυόμενες επιχειρήσεις προσφέροντας μια ηλεκτρονική πλατφόρμα συζήτησης και ανταλλαγής ιδεών.
Το Springwise σαρώνει τον κόσμο για τις πιο πολλά υποσχόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες, τις ιδέες και τις έννοιες που είναι έτοιμες για περιφερειακή ή διεθνή εφαρμογή, επέκταση, επένδυση ή συνεργασία. Το Springwise έχοντας 15.000 συνεργάτες σε 150 χώρες του κόσμου συγκεντρώνει και δημοσιεύει έτσι ώστε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλες τους αναγνώστες του ανά τον κόσμο.
Το Cool Hunting συνδέεται με την αναζήτηση έμπνευσης μέσα από τις ιστορίες και τα βίντεο που τονίζουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο σχεδιασμό, την τεχνολογία, το στυλ, τον πολιτισμό, τα τρόφιμα και τα ταξίδια. Με μια παγκόσμια ομάδα συντακτών και συνεργατών δημιουργεί καθημερινές ενημερώσεις και εβδομαδιαία μίνι-ντοκιμαντέρ.
Το techcrunch είναι μία ιστοσελίδα που προσφέρει νέα και αναλύσεις σχετικά με τις νέες τεχνολογίες. Επίσης, περιλαμβάνει πληροφορίες για προϊόντα και ιστοσελίδες. Το techcrunch μπορούμε να το βρούμε και στο facebook.
To CoolBusinessIdeas έχει ως έδρα την Σιγκαπούρη και είναι ένα blog για καινούργιες και υποσχόμενες επιχειρηματικές ιδέες σε όλο τον κόσμο.
Η VentureBeat είναι μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης που καλύπτει την τεχνολογία. Η καινοτομία της είναι ότι είναι αφιερωμένη στην πλήρη κάλυψη της επανάστασης της τεχνολογίας.
Η εταιρία Mashable είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη πηγή ειδήσεων αφιερωμένη στην κάλυψη του ψηφιακού πολιτισμού, των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και της τεχνολογίας.
Το KillerStartups.com είναι μία ιστοσελίδα καθοδηγούμενη από κοινότητες του Διαδικτύου. Οι επιχειρηματίες, επενδυτές, και bloggers ενημερώνονται για ανερχόμενα startups Διαδικτύου αξιοποιώντας την τεχνολογική πλατφόρμα του blog αυτού, όπου εγγράφονται σε αυτό για να δουν τι σκέφτονται οι άλλοι.
Το Wikindu, ερευνά, συλλέγει, αναλύει, αξιολογεί, και εισάγει νέα διαδικτύου, media και εφαρμογές κινητών τηλεφώνων για νέα προϊόντα και ενημερώνει τους χρήστες που έχουν ήδη εγγραφεί.
Το 49Pixels είναι μια ερευνητική μελέτη της καναδικής ψηφιακής βιομηχανίας μέσων ενημέρωσης. Σκοπός του είναι να θέσει πραγματικούς και ενεργούς αριθμούς απέναντι σε μια βιομηχανία της οποίας το μέγεθος και το πεδίο εφαρμογής δεν είναι απολύτως κατανοητά.
Η thenextweb είναι μια από τις μεγαλύτερες σε απευθείας σύνδεση στον κόσμο εκδόσεις που παρέχει μια διεθνή προοπτική για τα τελευταία νέα, για την τεχνολογία του Διαδικτύου, τις επιχειρήσεις και τον πολιτισμό.
Το psfk είναι ένα site που απευθύνεται κυρίως σε αναγνώστες που ασχολούνται με marketing, νέες τεχνολογίες και σχεδιασμό, ώστε να διαβάσουν και να μοιραστούν ιδέες τις οποίες έχει γράψει η συγγραφική ομάδα της ιστοσελίδας.
Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει διάφορες εφαρμογές για κάθε είδους συσκευή, υποστηρίζοντας πολλά λογισμικά, όπως είναι τα windows, android ,mac κ.α..
Σε αυτή την ιστοσελίδα παρουσιάζεται ένας άνθρωπος ως σύμβουλος και δίνει συμβουλές και καθοδηγεί για διάφορα προβλήματα εκείνους που ζητούν τη βοήθειά του μέσω αυτού του blog.
Το site αυτό αποτελεί μια νέα εργαλειοθήκη για επαγγελματίες. Το blog συλλέγει, αναλύει και παρουσιάζει τις πληροφορίες για startups για τους αναγνώστες του. Επικεντρώνεται κυρίως στην αγορά της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα logistics προσφέροντας ειδήσεις σχετικά με τα εργαλεία, τα βοηθητικά προγράμματα, και αναλυτικά στοιχεία που απαιτούνται για την έναρξη ενός startup.
Αυτή η ιστοσελίδα αποτελεί χώρο κοινωνικής δικτύωσης για απλούς ανθρώπους και για επαγγελματίες.

Share