Σπουδές και Εργασία στην Αυστραλία – Δωρεάν Ενημερωτική Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

05.09.2016
 

Το Let’s Go Study Australia σας προσκαλεί στη Δωρεάν Ενημερωτική Εκδήλωση που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 για όσους ενδιαφέρονται να μεταβούν στην Αυστραλία με Φοιτητική Visa. «Χορηγός της Εκδήλωσης είναι η Qatar Airways. 

Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016. Τόπος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Daios Luxury Living. (Λ. Νίκης 59). Χάρτης πρόσβασης.

Έναρξη: 18.30 ώρα, Λήξη: 19.30 ώρα. Πατήστε Register και κλείστε Δωρεάν τη θέση σας.

Λίγα Λόγια για την Εκδήλωση
Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση όσων επιθυμούν να μεταβούν στην Αυστραλία με φοιτητική Visa. Η φοιτητική Visa προϋποθέτει την παρακολούθηση κάποιου Προγράμματος Σπουδών στην Αυστραλία (από απλή παρακολούθηση μαθημάτων αγγλικής γλώσσας έως & απόκτηση πτυχίου). Κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι δίνει νόμιμο δικαίωμα εργασίας από την πρώτη ημέρα άφιξης στην Αυστραλία και συγκεκριμένα, Part Time καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους & Full Time κατά τη διάρκεια των διακοπών της εκάστοτε σχολής.

Την Εκδήλωση θα παρουσιάσει η Δωροθέα Χατζοπούλου, στέλεχος του Γραφείου του Let’s Go Study Australia στη Μελβούρνη με μεγάλη εμπειρία σε θέματα σπουδών και μετανάστευσης στην Αυστραλία. Συγκεκριμένα, θα δοθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αυστραλίας, καθώς και για τη διαδικασία έκδοσης της φοιτητικής Visa. Επιπλέον, θα γίνει αναφορά σε μεταναστευτικά προγράμματα, καθώς και σε ζητήματα εργασίας. Στο τέλος της ενημέρωσης θα υπάρχει χρόνος για απαντήσεις στις ερωτήσεις του κοινού.

Η Εκδήλωση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μεταβούν στην Αυστραλία με φοιτητική Visa και είναι ηλικίας 18 έως 45 ετών, κάτοχοι ελληνικής ταυτότητας ή κράτους μέλους της ΕΕ. Ενδείκνυται κυρίως για άγαμους και ζευγάρια χωρίς παιδιά.

Θεματολογία
• Διαδικασία μετάβασης στην Αυστραλία με Φοιτητική Visa
• Πλεονεκτήματα Φοιτητικής Visa & δικαίωμα εργασίας
• Παρουσίαση Υπηρεσιών Let’s Go Study Australia
• Παρουσίαση της Qatar Airways και πτήσεις προς Αυστραλία από Ελλάδα

Για πληροφορίες σχετικά με την Εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2310 437772, Δευτέρα με Παρασκευή, 9:00-17:00, ή να επισκεφθείτε τη Σελίδα του Let’s Go Study Australia πατώντας εδώ.

Για να συμμετάσχετε παρακαλώ πατήστε Register και κλείστε τη Δωρεάν θέση σας στην ενημερωτική εκδήλωση. Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της Αίθουσας είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική κράτηση.

When
Thursday, September 15, 2016 from 6:30 PM to 7:30 PM (EEST) – Add to Calendar
Where
Daios Luxury Living Hotel – 59 Nikis Ave, 546 22 Θεσσαλονίκη – View Map
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.eventbrite.com/e/27480668419

Share