Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας https://dasta.uowm.gr/career Γραφείο Διασύνδεσης Wed, 07 Feb 2018 12:54:39 +0000 en hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.2.1 Νέα ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης https://dasta.uowm.gr/career/events-news/nea-istoselida-tou-grafiou-diasindesis/ https://dasta.uowm.gr/career/events-news/nea-istoselida-tou-grafiou-diasindesis/#comments Wed, 07 Feb 2018 12:50:32 +0000 agaleridou https://dasta.uowm.gr/career/?p=17967 Σας ενημερώνουμε πως η νέα ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  λειτουργεί στη διεύθυνση http://career.uowm.gr/

Η παρούσα ιστοσελίδα θα πάψει να ενημερώνετε.
Μείνετε συντονισμένοι!

Share

]]>
https://dasta.uowm.gr/career/events-news/nea-istoselida-tou-grafiou-diasindesis/feed/ 0
Automotivation – Θεσσαλονίκη 28/04 https://dasta.uowm.gr/career/events-news/automotivation-thessaloniki-2804/ https://dasta.uowm.gr/career/events-news/automotivation-thessaloniki-2804/#comments Wed, 31 Jan 2018 13:10:56 +0000 agaleridou https://dasta.uowm.gr/career/?p=17957 Εκδήλωση με τίτλο “Automotivation” θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 28/04 στις 10:00 π.μ. στον χώρο του ΚΕΔΕΑ (Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων). Η εκδήλωση αυτή θα είναι αφιερωμένη στην αυτοκινητοβιομηχανία, τους παραγωγούς, τους προμηθευτές  και την ευρήτερη βιομηχανία του automotive.

Στον χώρο του event, θα παρεβρεθούν εκπρόσωποι ελληνικών και ξένων εταιριών οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας τους και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πιθανούς υποψήφιους εργαζόμενους. Η εκδήλωση, επιπλέον, θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, ομιλίες ειδικών από τον ακαδημαϊκό αλλά και τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, workshops και θα δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές και τους απόφοιτους να ενημερωθούν για ότι νέο υπάρχει στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας τόσο από επιστημονικής όσο και από επιχειρηματικής άποψης.

Περισσότερες  πληροφορίες   www.auto-motivation.net

 

 

Share

]]>
https://dasta.uowm.gr/career/events-news/automotivation-thessaloniki-2804/feed/ 0
Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – Olive Challenge https://dasta.uowm.gr/career/events-news/diagonismos-kenotomias-ke-epichirimatikotitas-olive-challenge/ https://dasta.uowm.gr/career/events-news/diagonismos-kenotomias-ke-epichirimatikotitas-olive-challenge/#comments Thu, 18 Jan 2018 08:10:18 +0000 agaleridou https://dasta.uowm.gr/career/?p=17951 Η πρωτοβουλία OLIVE CHALLENGE διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» και αποτελεί τον πρώτο εξειδικευμένο διαγωνισμό καινοτομίας για τον ελαιοκομικό τομέα.

Βασικός σκοπός του διαγωνισμού OLIVE CHALLENGE είναι η ανάπτυξη και η αναβάθμιση του ελαιοκομικού τομέα της Ελλάδας, τόσο του ελαιολάδου,όσο και των άλλων προϊόντων της ελιάς, μέσω της εισαγωγής της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στον τομέα.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η «ΦΙΛΑΙΟΣ» δίνει την ευκαιρία σε φυσικά πρόσωπα και ομάδες, με καινοτόμες ιδέες ή προτάσεις, να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον τομέα της Ελαιοκομίας, υποστηρίζοντας όλη τη διαδικασία προετοιμασίας τους. Δεκτές γίνονται πρωτότυπες παραγωγικές ιδέες, βασισμένες στις νέες τεχνολογίες, ιδέες για βελτίωση ή/ και εξέλιξη του κλάδου της ελαιοκαλλιέργειας, ελαιοποίησης, τυποποίησης, προώθησης, διακίνησης, διανομής, εξαγωγών, προστασίας περιβάλλοντος, στρατηγικής μάρκετινγκ, υλικών συσκευασίας, τεχνολογικών βελτιώσεων, νέων χρήσεων των προϊόντων, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλη φάση της παραγωγής ή των υπηρεσιών που αναπτύσσονται γύρω από τον ελαιοκομικό τομέα. Εμπειρογνώμονες, εξειδικευμένοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, οι οποίοι συμμετέχουν στη Συμβουλευτική Επιτροπή – Advisory Committee, θα αξιολογήσουν τις συμμετοχές και θα εκπαιδεύσουν τις ομάδες που θα διακριθούν για την είσοδό τους στον επιχειρηματικό στίβο.

Για την υποβολή των προτάσεων, οι ενδιαφερόμενοι, είναι απαραίτητο να υποβάλουν: τα προσωπικά τους στοιχεία, σύνοψη της επιχειρηματικής ιδέας, περιγραφή του προβλήματος το οποίο στοχεύει να επιλύσει η πρότασή τους, καθώς και τα καινοτόμα στοιχεία της ιδέας σε σχέση με υφιστάμενες υπηρεσίες/ προϊόντα.

Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα διακριθούν, θα παρακολουθήσουν ένα 6μηνο πρόγραμμα επώασης, το οποίο περιλαμβάνει:

• Coaching από διακεκριμένους επιχειρηματίες και εξειδικευμένους leadership coaches

• Mentoring από επιτυχημένους επιχειρηματίες

• Εκπαίδευση στο πλαίσιο συνεργασίας με Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και Ιδιωτικά Κολλέγια και Πανεπιστήμια

• Σεμινάρια και εργαστήρια από καταξιωμένους επιστήμονες • Δικτύωση με τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

• Υποστήριξη στο πλαίσιο αναζήτησης επιχειρηματικών κεφαλαίων με στόχο την υλοποίηση των ιδεών – προτάσεων των διαγωνιζομένων

• Δικαίωμα χρήσης του λογοτύπου OLIVE CHALLENGE στο επικοινωνιακό υλικό και το site τους.

 

Τα βασικά στάδια του διαγωνισμού περιλαμβάνουν:

1. Προκήρυξη διαγωνισμού

2. Κατάθεση των προτάσεων

3. Προ-αξιολόγηση των προτάσεων

4. Καθοδήγηση και προετοιμασία των ομάδων που έχουν προεπιλεγεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης για το Demo-Day

5. Demo-Day: Τελική Αξιολόγηση των προτάσεων και ανάδειξη των νικητών, που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Eπώασης

6. Επώαση (incubation) επιχειρηματικών ομάδων (Εκπαίδευση σε θέματα βιωσιμότητας και επιχειρηματικότητας)

7. Υποστήριξη των επιχειρηματικών ομάδων μέσω εκδηλώσεων και δράσεων δικτύωσης των συμμετεχόντων που έχουν διακριθεί με την αγορά και την ερευνητική κοινότητα

8. Υποστήριξη των επιχειρηματικών ομάδων για πρόσβαση σε χρηματοδότηση (access to finance)

 

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης καλύπτει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Αγορά των ελαιοκομικών προϊόντων
 • Ηγεσία  Βιωσιμότητα
 • Βασικές αρχές Νομικών Θεμάτων και Λογιστικής
 • Επικοινωνία και Μάρκετινγκ  Χρηματοδοτικά Εργαλεία
 • Δημιουργία Επιχειρηματικού Πλάνου
 • Προετοιμασία παρουσιάσεων (pitching skills) για προσέλκυση επενδυτών
 • Κάθε άλλη ενότητα σχετική και χρήσιμη για τις προτάσεις που θα επιλεγούν Η «ΦΙΛΑΙΟΣ», τα Μέλη και οι συνεργάτες της, καθώς και εξειδικευμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας της Ελλάδας, και όχι μόνον, συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, συνεισφέροντας με τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους.

Χρονοδιάγραμμα

 • Κατάθεση προτάσεων έως 15 Φεβρουαρίου 2018
 • Προ-αξιολόγηση ως τις 2 Μαρτίου 2018
 • Demo-Day 11 Μαρτίου 2018
 • Έναρξη προγράμματος Επώασης 1 Απριλίου 2018 και λήξη 30 Οκτωβρίου 2018
 • Τελετή λήξης του Διαγωνισμού OLIVE CHALLENGE και προκήρυξη του OLIVE CHALLENGE II, 1 Νοεμβρίου 2018

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες στον ιστότοπο: www.olivechallenge.org .

Μπορούν, επίσης, να αποστείλουν πιθανά ερωτήματά τους στο email: info@olivechallenge.org .

Share

]]>
https://dasta.uowm.gr/career/events-news/diagonismos-kenotomias-ke-epichirimatikotitas-olive-challenge/feed/ 0
EURES – ΕΚΔΗΛΩΣΗ WORK IN FLANDERS 2017 – ATHENS – 29.11.2017 https://dasta.uowm.gr/career/events-news/eures-ekdilosi-work-in-flanders-2017-athens-29-11-2017/ https://dasta.uowm.gr/career/events-news/eures-ekdilosi-work-in-flanders-2017-athens-29-11-2017/#comments Thu, 23 Nov 2017 07:28:29 +0000 agaleridou https://dasta.uowm.gr/career/?p=17943 Η Υπηρεσία EURES Ελλάδας στον ΟΑΕΔ σε συνεργασία με την Υπηρεσία EURES του Βελγίου διοργανώνουν την εκδήλωση “Work in Flanders” στις 29 Νοεμβρίου 2017 από τις 10.00πμ. έως τις 18.00μμ. στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, 10678, Αθήνα).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η πληροφόρηση Ελλήνων που έχουν ειδικευτεί στους κλάδους Μηχανικών και Πληροφορικής (Engineering, και ICT) για τις συνθήκες διαβίωσης στο Βέλγιο, καθώς και για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στους αναφερόμενους κλάδους.

Θα παρευρεθούν Σύμβουλοι EURES από το Βέλγιο και συγκεκριμένα από την Φλαμανδική περιοχή (Φλάνδρα), οι οποίοι θα συνοδεύονται από εργοδότες που διαθέτουν κενές θέσεις εργασίας και που ενδιαφέρονται να προσλάβουν Έλληνες που αναζητούν εργασία. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει η επιλογή της διαπροσωπικής επικοινωνίας με τους Συμβούλους EURES, αλλά και η δυνατότητα συνεντεύξεων με τους εργοδότες, στο χώρο της εκδήλωσης.

Ταυτόχρονα, σε διακριτό χώρο από αυτόν της κύριας εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας με ιδιαίτερη εστίαση στους παραπάνω κλάδους.

Δείγμα θέσεων εργασίας με την επισήμανση “Work in Flanders” έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ., στο τμήμα EURES – Θέσεις εργασίας στην Ευρώπη (http://www.oaed.gr/theseis-ergasias-sten-europe), το οποίο και θα ανανεώνεται συχνά.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα European Job Days (https://www.europeanjobdays.eu/en/workinflanders2017-athens). Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν εγγραφή, να παρακολουθούν τις θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με το προφίλ τους και να δηλώσουν συμμετοχή σε προγραμματισμένες συνεντεύξεις που θα διενεργηθούν στο χώρο της εκδήλωσης.

Για οποιαδήποτε απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με την εκδήλωση και τις θέσεις εργασίας μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: euresgreece@oaed.gr

 

Πρόγραμμα Παρουσιάσεων

 

29.11.2017 – Πρωί:

1.    10.30 – 11.00   Παρουσίαση του δικτύου EURES Greece

2.    11.00 – 11.30   Παρουσίαση των στοχευμένων πρωτοβουλιών κινητικότητας – «Your First EURES Job», «Reactivate», «European (Online) Job Days»

3.    11.30 – 12.00   Παρουσίαση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας στο Βέλγιο / Φλάνδρα (VDAB)

 

4.    12.00  – 12.30   Παρουσίαση του προγράμματος «Erasmus for Young Entrepreneurs», Στυλιανός – Μάνος Ανδρεάδης – Asset Technology
 

29.11.2017 – Απόγευμα:
1.    13.30 – 14.00  Παρουσίαση του δικτύου EURES Greece

2.    14.00 – 14.30  Παρουσίαση των στοχευμένων πρωτοβουλιών κινητικότητας – «Your First EURES Job», «Reactivate», «European (Online) Job Days»

3.    14.30 – 15.00  Παρουσίαση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας στο Βέλγιο / Φλάνδρα (VDAB)

 

Ειδικότητες θέσεων εργασιών (σύνδεσμοι):

Senior Java developer with HP Autonomy IDOL
Senior Drupal Developer – European Commission – employee or freelance – Fluent English
Front-End Developer – Fluent English
Senior Java / Angular Developer
Senior Quality Assurance / Tester – Fluent English
Front-End Developer – Javascript / AngularJS
Junior/Medior IP-network based Infrastructure Consultant – European Commission – Fluent English
Senior IP-network based Infrastructure Consultant – Fluent English
Senior Java Developer – European Commission – Employee or freelancer – Fluent English
IT Trainer – European Commission – Long-term – Fluent English required
Senior Network Engineer – Brussels – Fluent English
Business Intelligence Analyst – SAP Business Objects – Fluent English
DevOps Tooling Engineer
Training / Documenter
Senior Java Web Developer
Senior Angular Developer
Reporting and Big Data Strategist
Reporting and Big Data Enthusiast
Configuration Consultant
Project Manager
Business Consultant
Business Intelligence & Datamigration Consultant
Support Consultant
Product Test Development Engineer Controls & Customer Support
Embedded Mechatronics Engineer
Senior Electronics Designer
Embedded Software Developer
Embedded Systems Engineer
Senior FPGA Firmware Designer
Functional Safety Engineer
Qualification / Validation Engineer for Pharmaceutical Automation
Senior Machinery Safety Engineer
DCS ENGINEER


Technology Engineer IT – SAP S/4 HANA


SES Consultant Metals


IS / IT Project Leader


Software Engineer Embedded Systems

 

Share

]]>
https://dasta.uowm.gr/career/events-news/eures-ekdilosi-work-in-flanders-2017-athens-29-11-2017/feed/ 0
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ https://dasta.uowm.gr/career/events-news/prokirixi-epichorigisis-dekapente-15-theseon-praktikis-askisis-sto-louxemvourgo/ https://dasta.uowm.gr/career/events-news/prokirixi-epichorigisis-dekapente-15-theseon-praktikis-askisis-sto-louxemvourgo/#comments Mon, 09 Oct 2017 09:46:54 +0000 agaleridou https://dasta.uowm.gr/career/?p=17938 Το ΄Ιδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Λουξεμβούργου προκηρύσσει την επιχορήγηση δεκαπέντε (15) θέσεων για πρακτική άσκηση διάρκειας έξι (6) μηνών σε εταιρείες και σε οργανισμούς στο Λουξεμβούργο.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2018. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν μέχρι την 6η Νοεμβρίου 2017 κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης ή τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές των παρακάτω ειδικοτήτων:

 • Οικονομικών Επιστημών, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
 • Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Πληροφορικής, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

 

Οι θέσεις για την πρακτική άσκηση είναι οι εξής:

 1. Design & Production Engineer Internship, ACTinBlack
 2. Software Engineer Internship, Amphinicy Technologies
 3. Software Engineer Internship, Compellio
 4. DevOps Internship, Compellio
 5. Content Marketing Internship, Compellio
 6. Private Banking Internship, Eurobank Private Bank Luxembourg
 7. Junior Economist Internship, IDEA Foundation
 8. Software Developer Internship, Intorel
 9. Marketing and Sales Assistant Internship, Intorel

10. Strategy & Market Intelligence Internship, SES

11. Satellite Network Monitoring & Control Internship, SES

12. Distributed VoIP platform Internship, SES

13. Managed WiFi for VSAT Internship, SES

14. Universal Customer Interface Internship, SES

15. Sales Internship, vyzvoice

 

 

Γενικές προϋποθέσεις επιχορήγησης πρακτικής άσκησης

Α.     Οι υποψήφιοι να είναι ΄Ελληνες την ιθαγένεια ή το γένος.

Β.      ΄Αριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (πτυχίο Proficiency ή TOEFL με 80/213/550 μονάδες ή IELTS μεγαλύτερο ή ίσο του 6,5).

Γ.       Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να πληρούν τις απαιτούμενες εκπαιδευτικές προδιαγραφές για κάθε θέση πρακτικής άσκησης που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση. Για όλες τις θέσεις απαιτείται Πτυχίο και Μεταπτυχιακός Τίτλος από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Δ.     ΄Αριστη γνώση Η/Υ.

Ε.      Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν υπερβεί το 32ο έτος της ηλικίας τους.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι την 6η Νοεμβρίου 2017 τα εξής:

 1. Πλήρες και πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα στην αγγλική γλώσσα.
 2. Έκθεση μίας σελίδας στην αγγλική γλώσσα, στην οποία να εξηγούνται οι λόγοι υποβολής αίτησης για πρακτική άσκηση στη συγκεκριμένη θέση.
 3. Σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές: αντίγραφο πτυχίου, αντίγραφο μεταπτυχιακού διπλώματος. Όσοι δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές τους σπουδές, παρακαλούνται να αποστείλουν αναλυτική βαθμολογία μέχρι την ημερομηνία της αίτησής τους, εφόσον είναι βέβαιοι ότι θα έχουν ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές τους την ημερομηνία έναρξης της πρακτικής άσκησης.
 4. Αντίγραφο πιστοποιητικών γνώσης των ξένων γλωσσών.
 5. Μία συστατική επιστολή στην αγγλική γλώσσα από τον επιβλέποντα καθηγητή στο μεταπτυχιακό.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση pa@bodossaki.gr (συμπληρώστε στο θέμα του email: «Αίτηση για πρακτική άσκηση στο Λουξεμβούργο»). Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να αναφέρουν ρητά τη συγκεκριμένη θέση ή θέσεις πρακτικής άσκησης που επιλέγουν στην αίτησή τους.

 

 

Διαδικασία επιλογής

Για την επιλογή των εκπαιδευομένων συνιστάται Επιτροπή Επιλογής, αποτελούμενη από εκπροσώπους του Ιδρύματος, της Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα και των ενδιαφερομένων για την απασχόληση εταιρειών και οργανισμών.

Η επιτροπή καλεί σε συνέντευξη υποψήφιους κατά την κρίση της, προεπιλέγει τους επικρατέστερους για τις θέσεις που θα τοποθετηθούν στις εταιρείες και στους οργανισμούς και εισηγείται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, το οποίο λαμβάνει και την τελική απόφαση.

 

Άλλες πληροφορίες

Οι εταιρείες και οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν προταθεί από την Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Εμπορικό επιμελητήριο του Λουξεμβούργου και δραστηριοποιούνται στο Λουξεμβούργο. Προϋπόθεση, για την από το ΄Ιδρυμα επιχορήγηση της πρακτικής άσκησης, αποτελεί η προηγούμενη υπογραφή σύμβασης άσκησης του εκπαιδευόμενου με την ενδιαφερόμενη για την άσκησή του σ’ αυτή συμμετέχουσα στο πρόγραμμα και έχουσα τη σχετική πρωτοβουλία εταιρεία ή οργανισμό.

Η επιχορήγηση από το ΄Ιδρυμα έχει εξάμηνη διάρκεια και αποσκοπεί να συμβάλει στην πληρωμή ενοικίου και την αντιμετώπιση δαπανών διαβίωσης του εκπαιδευόμενου και ανέρχεται σε €1.300,00 το μήνα. Επίσης, το Ίδρυμα, μετά από συνεννόηση με τον εκπαιδευόμενο, καλύπτει το κόστος ενός αεροπορικού εισιτηρίου με επιστροφή από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο, έως του συνολικού ποσού των €250,00.

Η ενδιαφερόμενη για την άσκηση του εκπαιδευόμενου εταιρεία ή οργανισμό δεν έχει υποχρέωση καταβολής αμοιβής, αλλά παρέχει ασφάλιση υγείας, σύμφωνα με τους ισχύοντες στο Λουξεμβούργο κανόνες, και θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους στην ανεύρεση κατοικίας.

Το ΄Ιδρυμα δεν θα διακόψει την επιχορήγηση, αν η εταιρεία ή οργανισμό κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια και κρίση, καταβάλει επιπλέον ποσό στους εκπαιδευόμενους. Το ΄Ιδρυμα μπορεί να διακόψει την επιχορήγηση σε περίπτωση που η εταιρεία ή οργανισμό διακόψει την άσκηση του εκπαιδευόμενου για οποιονδήποτε λόγο, καθώς και σε περίπτωση που την διακόψει ο εκπαιδευόμενος για οποιονδήποτε λόγο.

Αυτονόητες υποχρεώσεις των εκπαιδευόμενων αποτελούν ο σεβασμός στους νόμους του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, η σωστή συμπεριφορά και ο σεβασμός στους κανόνες εμπιστευτικότητας που επιβάλλονται από την εταιρεία ή τον οργανισμό. Οι εκπαιδευόμενοι δεν αποκτούν δικαιώματα σύναψης σύμβασης εργασίας μετά το πέρας της άσκησης, ούτε άλλα εργασιακά δικαιώματα.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος άσκησής τους, οι εκπαιδευόμενοι υποχρεούνται να στείλουν στο ΄Ιδρυμα, με κοινοποίηση στην Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα, έκθεση περιγράφοντας τις εμπειρίες που αποκόμισαν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω τηλέφωνο ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Τ: +30 210 722 5849

E: pa@bodossaki.gr

Share

]]>
https://dasta.uowm.gr/career/events-news/prokirixi-epichorigisis-dekapente-15-theseon-praktikis-askisis-sto-louxemvourgo/feed/ 0
Έρευνα για την Καριέρα και την Γενιά Υ από το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του ΟΠΑ με το Kariera.gr https://dasta.uowm.gr/career/events-news/erevna-gia-tin-kariera-ke-tin-genia-i-apo-to-tmima-marketingk-epikinonias-tou-opa-me-to-kariera-gr/ https://dasta.uowm.gr/career/events-news/erevna-gia-tin-kariera-ke-tin-genia-i-apo-to-tmima-marketingk-epikinonias-tou-opa-me-to-kariera-gr/#comments Wed, 13 Sep 2017 13:06:46 +0000 Τσακιρίδου Ελένη https://dasta.uowm.gr/career/?p=17933 Για 4η συνεχή χρονιά, το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ σε συνεργασία με το kariera.gr, διεξάγουν την έρευνα για την Καριέρα και τη Γενιά Υ. Η συμμετοχή των φοιτητών στην έρευνα είναι πολύ σημαντική.

Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή στην έρευνα είναι:

https://www.surveymonkey.com/r/CPPKSTF

 

Share

]]>
https://dasta.uowm.gr/career/events-news/erevna-gia-tin-kariera-ke-tin-genia-i-apo-to-tmima-marketingk-epikinonias-tou-opa-me-to-kariera-gr/feed/ 0
Έναρξη των υποβολών της 1ης περιόδου για τη δράση «Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Β΄Κύκλος» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014 – 2020 https://dasta.uowm.gr/career/%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b1/enarxi-ton-ipovolon-tis-1is-periodou-gia-ti-drasi-%c2%abptichiouchi-tritovathmias-ekpedefsis-v%ce%84kiklos%c2%bb-tou-epanek-espa-2014-%e2%80%93-2020/ https://dasta.uowm.gr/career/%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b1/enarxi-ton-ipovolon-tis-1is-periodou-gia-ti-drasi-%c2%abptichiouchi-tritovathmias-ekpedefsis-v%ce%84kiklos%c2%bb-tou-epanek-espa-2014-%e2%80%93-2020/#comments Thu, 06 Jul 2017 07:52:35 +0000 Τσακιρίδου Ελένη https://dasta.uowm.gr/career/?p=17920 Ξεκινούν οι υποβολές της 1ης περιόδου για τη δράση «Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Β΄ Κύκλος» του ΕΠΑνΕΚ

ΕΣΠΑ 2014 – 2020

IMAGE

Αξιότιμοι/ες  κύριοι/ες,

Ξεκινάει, σήμερα, Τετάρτη 05.07.2017 η 1η περίοδος υποβολών για τη δράση των Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Β΄Κύκλος του ΕΠΑνΕΚ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 09.08.2017.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποβολές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ependyseis.gr.

Κατόπιν ενημέρωσης από την Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ Α.Ε.), η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής στο www.ependyseis.gr, σας γνωστοποιούμε ότι η οριστικοποίηση της υποβολής των αιτήσεων θα είναι δυνατή από την Δευτέρα 10.07.2017. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώνουν και να διατηρούν τις αιτήσεις τους σε κατάσταση «προσωρινής αποθήκευσης», μέχρι να δοθεί η δυνατότητα οριστικοποίησης τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης μπορείτε να απευθύνεστε:

 • Γραφείο Πληροφόρησης για το ΕΠΑνΕΚ

Λεωφ. Μεσογείων 56, Αθήνα (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8.00 πµ έως τις 5.00 µµ).

Τηλέφωνο: 801 11 36 300 (από σταθερό τηλέφωνο µε αστική χρέωση) από τις 8.00 πµ έως τις 7.00 µµ.

Ε-mail :  infoepan@mou.gr

Συνολική πληροφόρηση για τη δράση μπορείτε να βρείτε στον ειδικά σχεδιασμένο ιστότοποhttp://www.antagonistikotita.gr/ptyxioyxoi, στην ιστοσελίδα www.espa.gr καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ  (FacebookTwitterLinkedIn).

Τέλος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΕΦΕΠΑΕ (210 – 6985210www.efepae.gr) και τους κατά τόπους εταίρους του.

Share

]]>
https://dasta.uowm.gr/career/%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b1/enarxi-ton-ipovolon-tis-1is-periodou-gia-ti-drasi-%c2%abptichiouchi-tritovathmias-ekpedefsis-v%ce%84kiklos%c2%bb-tou-epanek-espa-2014-%e2%80%93-2020/feed/ 0
1ο Πειραματικό Θερινό Σχολείο: Οπτικές και Συμμετοχικές Μέθοδοι Έρευνας για την Κοινωνική Αλλαγή – 24-30 Ιουλίου 2017 – Πήλιο https://dasta.uowm.gr/career/events-news/1o-piramatiko-therino-scholio-optikes-ke-simmetochikes-methodi-erevnas-gia-tin-kinoniki-allagi-24-30-iouliou-2017-pilio/ https://dasta.uowm.gr/career/events-news/1o-piramatiko-therino-scholio-optikes-ke-simmetochikes-methodi-erevnas-gia-tin-kinoniki-allagi-24-30-iouliou-2017-pilio/#comments Wed, 24 May 2017 11:26:30 +0000 agaleridou https://dasta.uowm.gr/career/?p=17915 Το Εργαστήριο Κοινωνικής και Πολιτισμικής Ψηφιακής Τεκμηρίωσης του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σας προσκαλεί στο 1ο Πειραματικό Θερινό Σχολείο: Οπτικές και Συμμετοχικές Μέθοδοι Έρευνας για την Κοινωνική Αλλαγή, που θα υλοποιηθεί το χρονικό διάστημα 24-30 Ιουλίου 2017 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Παν/μιο Θεσσαλίας, Παλαιά Μονή Πάου, Πήλιο.

Οι εκπαιδευόμενοι/ ες αναμένεται να κατακτήσουν τις ακόλουθες δεξιότητες και γνώσεις ως προς:
α) τις βασικές αρχές της συμμετοχικής και συνεργατικής μεθοδολογίας όπως και με τις δυνατότητες εφαρμογής της στην κοινωνική έρευνα,

β) την κατανόηση του τρόπου που η συμμετοχική έρευνα μπορεί να γίνει ένα εργαλείο κοινωνικής αλλαγής μέσα από την ενδυνάμωση, την ισότιμη συμμετοχή και την ανοιχτότητα των διαφορετικών θέσεων,

γ) τη μεθοδολογία της εθνογραφίας με έμφαση τη φεμινιστική, την ψυχιατρική και την οπτική,

δ) τη χρήση της φωτογραφίας ως συμπληρωματική τεχνική για την τεκμηρίωση αλλά και την συγκέντρωση εμπειρικού υλικού,

ε) τη μεθοδολογία της έρευνας δράσης, στ) την σχέση του κινηματογράφου με την κοινωνική καταγραφή.
Η παρακολούθηση του Θερινού Εργαστηριακού Σχολείου αντιστοιχεί με 3 Πιστωτικές Μονάδες (ΕCTS) Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30/06/2017
Η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου πειραματικού θερινού σχολείου βασίζεται στην ιδέα της συμμετοχικής και της συνεργατικής μεθοδολογίας που υπερκεράζει τις καθιερωμένες επιστημονικές πειθαρχίες και αναζητά τη δημιουργική καινοτομία που συνδέει την τέχνη με την κοινωνική καταγραφή, την καλλιτεχνική με την κοινωνική δράση εμπλουτίζοντας τη γκάμα των ερευνητικών τεχνικών και διανοίγοντας έναν νέο ορίζοντα μεθοδολογίας που είναι στραμμένη στην κοινωνική αλλαγή.
Πληροφορίες: https://summer-schools.aegean.gr/SocViPar2017 Αίτηση: https://summer-schools.aegean.gr/SocViPar2017/Application-Form Επικοινωνία: Στρατής Μπουλμπούλης, Γραμματεία Κοινωνιολογίας, 22510 36 525 Αναστασία Ζήση, Επιστημονική Υπεύθυνη, 22510-36 516, 6932715278

Share

]]>
https://dasta.uowm.gr/career/events-news/1o-piramatiko-therino-scholio-optikes-ke-simmetochikes-methodi-erevnas-gia-tin-kinoniki-allagi-24-30-iouliou-2017-pilio/feed/ 0
2ο Θερινό Εργαστηριακό Σχολείο: Ποιοτικές Μέθοδοι στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Έρευνα και την Ψυχική Υγεία – 20-25 Αυγούστου 2017 – Μέτσοβο https://dasta.uowm.gr/career/events-news/2o-therino-ergastiriako-scholio-piotikes-methodi-stin-efarmosmeni-kinoniki-erevna-ke-tin-psichiki-igia-20-25-avgoustou-2017-metsovo/ https://dasta.uowm.gr/career/events-news/2o-therino-ergastiriako-scholio-piotikes-methodi-stin-efarmosmeni-kinoniki-erevna-ke-tin-psichiki-igia-20-25-avgoustou-2017-metsovo/#comments Wed, 24 May 2017 11:20:24 +0000 agaleridou https://dasta.uowm.gr/career/?p=17913 Το Εργαστήριο Κοινωνικής και Πολιτισμικής Ψηφιακής Τεκμηρίωσης του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σας προσκαλεί στο 2ο Θερινό Εργαστηριακό Σχολείο: Ποιοτικές Μέθοδοι στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Έρευνα και την Ψυχική Υγεία, που θα υλοποιηθεί το χρονικό διάστημα 20-25 Αυγούστου 2017 στο Μέτσοβο.

Οι στόχοι του θερινού είναι:
1. Η κατανόηση του χαρακτήρα της κοινωνικής πραγματικότητας και των βασικών αρχών της ποιοτικής μεθοδολογίας της κοινωνικής έρευνας.

2. Η εποπτεία του πεδίου των ποιοτικών μεθόδων στη συγκέντρωση του εμπειρικού υλικού και του ερευνητικού σχεδιασμού στην εφαρμοσμένη κοινωνική έρευνα.

3. Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων/ουσών στην οργάνωση ομάδων εστιασμένης συζήτησης, τη βιογραφική και την αφηγηματική μέθοδο συλλογής εμπειρικού υλικού.

4. Τεχνικές ταξινόμησης και κωδικοποίησης των ποιοτικών δεδομένων της έρευνας με έμφαση τη θεματική ανάλυση και την ανάλυση λόγου.

5. Η ευαισθητοποίηση και εμπέδωση πρακτικών τήρησης κανόνων δεοντολογίας στην κοινωνική και κλινική έρευνα.
Η παρακολούθηση του Θερινού Εργαστηριακού Σχολείου αντιστοιχεί με 4 Πιστωτικές Μονάδες (ΕCTS) Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30/06/2017
Ευελπιστούμε το Θερινό Εργαστηριακό Σχολείο να δημιουργήσει ένα ζωντανό δίαυλο  επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ φοιτητών, κοινωνικών ερευνητών-/τριών, επαγγελματιών ψυχικής υγείας και κοινωνικής φροντίδας, κοινωνικών ακτιβιστών.
Πληροφορίες: https://summer-schools.aegean.gr/LaQualAp2017
Αίτηση: https://summer-schools.aegean.gr/LaQualAp2017/Application-Form
Επικοινωνία:  Στρατής Μπουλμπούλης, Γραμματεία Κοινωνιολογίας, 22510 36 525 Αναστασία Ζήση, Επιστημονική Υπεύθυνη, 22510-36 516, 6932715278

Share

]]>
https://dasta.uowm.gr/career/events-news/2o-therino-ergastiriako-scholio-piotikes-methodi-stin-efarmosmeni-kinoniki-erevna-ke-tin-psichiki-igia-20-25-avgoustou-2017-metsovo/feed/ 0
Φοιτητικός διαγωνισμός σχεδιασμού λογότυπου για το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων https://dasta.uowm.gr/career/events-news/fititikos-diagonismos-schediasmou-logotipou-gia-to-grafio-diasindesis-tou-panepistimiou-ditikis-makedonias-paratasi-prothesmias-ipovolis-protaseon/ https://dasta.uowm.gr/career/events-news/fititikos-diagonismos-schediasmou-logotipou-gia-to-grafio-diasindesis-tou-panepistimiou-ditikis-makedonias-paratasi-prothesmias-ipovolis-protaseon/#comments Thu, 11 May 2017 11:55:23 +0000 agaleridou https://dasta.uowm.gr/career/?p=17904 Παρατείνεται μέχρι τις 31 Μαΐου 2017 ο διαγωνισμός για την επιλογή λογοτύπου του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός, απευθύνεται στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από τριμελή επιτροπή μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποτελούμενη από τούς:

Γαργαλιάνος Σταμάτης, Μέλος ΔΕΠ ΠΤΝ

Mπούζας Βασίλειος, Μέλος ΔΕΠ ΤΕΕΤ

Παλαιγεωργίου Γεώργιος, Μέλος ΔΕΠ ΠΤΔΕ

 

 1. 1.    Αντικείμενο του διαγωνισμού

Η πρωτοτυπία, η έμπνευση και ο συμβολισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να αποτυπώνονται στο λογότυπο του Γραφείου Διασύνδεσης.

Θα πρέπει να είναι αναγνωρίσιμο , επιδεκτικό σε σμίκρυνση και σε μεγέθυνση χωρίς να χάνει την επικοινωνιακή του δύναμη.

 

 1. 2.    Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Στο λογότυπο θα πρέπει να αναγράφεται το κείμενο “Γραφείο Διασύνδεσης”
 • Να υπάρχει πρόβλεψη για μονόχρωμη, δίχρωμη, πολύχρωμη εφαρμογή
 • Να είναι λειτουργικό στη χρήση του ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε μορφή (π.χ. ιστοσελίδα, πινακίδες, αφίσες, έντυπα κλπ)

 

 1. 3.    Όροι του διαγωνισμού
 • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την απόλυτη αποδοχή της προκήρυξης και των όρων του διαγωνισμού, καθώς και των αποτελεσμάτων της κριτικής επιτροπής.
 • Δικαίωμα συμμέτοχής έχουν οι φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και υποψήφιοι διδάκτορες) όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
 • Οι συμμετοχές μπορεί να είναι ατομικές ή/και ομαδικές.
 • Στο διαγωνισμό δεν μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε πρόσωπο έχει συγγενική σχέση (έως β’ βαθμού με τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής.
 • Τα πνευματικά δικαιώματα του λογοτύπου που θα επιλεγεί, μεταφέρονται αυτόματα, ως πνευματική ιδιοκτησία του ΠΔΜ. Κάθε πνευματικό και ηθικό δικαίωμα που αφορά στις υπόλοιπες προτάσεις που δεν θα επιλεχθούν, παραμένει στην ιδιοκτησία του δημιουργού.
 • Με την υποβολή των γραφιστικών μοτίβων, σχεδίων, ιδεών, προτάσεων, κλπ, οι συμμετέχοντες επιτρέπουν ρητά στο ΠΔΜ την αναπαραγωγή και δημόσια προβολή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού, χωρίς να θίγεται ούτε το πνευματικό, ούτε το ηθικό δικαίωμα των συμμετεχόντων επί των αντίστοιχων γραφιστικών μοτίβων, σχεδίων, ιδεών, κλπ.
 • Με την ανακήρυξη του επιλεγμένου λογοτύπου ο νικητής εκχωρεί στο ΠΔΜ κάθε δικαίωμα επ’ αυτού συμπεριλαμβανομένων και των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επ’ αυτού.
 • Το ΠΔΜ διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το λογότυπο για τους σκοπούς του Προγράμματος χωρίς να υποχρεωθεί σε καταβολή οποιασδήποτε περαιτέρω αμοιβής, πλην του έπαθλού που ορίζεται στην παρούσα πρόσκληση.
 • Το ΠΔΜ διατηρεί το δικαίωμα να επαναλάβει στο μέλλον αντίστοιχη πρόσκληση διαγωνισμού ή ενδιαφέροντος ή να αναθέσει απευθείας εκ νέου το σχεδιασμό του λογότυπου σε κάποιον άλλο σχεδιαστή. Η εκχώρηση των περιουσιακών δικαιωμάτων επί του λογοτύπου που θα επιλεγεί περιλαμβάνει την ανέκκλητη εκχώρηση των δικαιωμάτων αναπαραγωγής, εκμετάλλευσης και προσαρμογής του και έχει διεθνή ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των δικαιωμάτων αυτών. Ως εκ τούτου, ο συμμετέχων-εκχωρητής θα απέχει από τη χρήση ή την εξουσιοδότηση τρίτων μερών για χρήση του λογοτύπου στο μέλλον.
 • Το ΠΔΜ έχει το δικαίωμα να προβεί (α) σε παραλλαγή, αλλαγή, βελτίωση, τροποποίηση, διαμόρφωση, μετάφραση και προσαρμογή του λογοτύπου όπου κρίνει σκόπιμο και (β) στη δημιουργία παράγωγων γραφιστικών μοτίβων, σχεδίων, ιδεών, κλπ., χωρίς την έγγραφη άδεια του δημιουργού.
 • Το ΠΔΜ δε φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία που προκύπτει από την παραβίαση από τρίτους τυχόν δικαιωμάτων των συμμετεχόντων επί των γραφιστικών μοτίβων, σχεδίων, ιδεών, κλπ., που έχουν δημοσιευθεί στο πλαίσιο της πρόσκλησης διαγωνισμού.

 

 1. 4.    Στοιχεία φακέλου συμμετοχής και προθεσμία κατάθεσης

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας είναι η 31η Μαΐου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν (αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς), στην Γραμματεία του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών στην Κοζάνη, στη διεύθυνση: Μπακόλα & Σιαλβέρα Τ.Κ. 51 132) κατά τις ώρες 11:00 με 13:00, καθώς και στη Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Φλώρινα (3ο χλμ. Εθνικής Οδού Φλώρινας – Νίκης 53100, Φλώρινα Τ.Θ. 21) σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη: Πρόσκληση Διαγωνισμού Λογότυπου, τα παρακάτω:

 • Αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό (υπάρχει συνημμένη)
 • Έγγραφο που να πιστοποιεί τη σχέση τους με το ΠΔΜ (φωτοτυπία της ταυτότητας ή Βεβαίωση Σπουδών)
 • Εκτυπώσεις της πρότασης/σχεδίου σε έγχρωμη, με γκρίζους τόνους και ασπρόμαυρη εκδοχή. Διάσταση χαρτιού: Α4, οριζόντια, με όνομα. Το λογότυπο θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε: ηλεκτρονικά μέσα, κάρτα, μπροσούρα, αφίσα, banner, κτλ.
 • Οπτικό δίσκο (CD με όνομα) που θα περιέχει: τις προτάσεις (σχέδια) σε ψηφιακή μορφή, σε έγχρωμη, σε γκρίζους τόνους και σε ασπρόμαυρη εκδοχή, σε αρχείο εικόνας τύπου .jpg ή .png, και .pdf σε ανάλυση κατ’ ελάχιστο 300dpi.
 • Μια επιστολή που θα περιλαμβάνει ένα μικρό κείμενο (έως 500 λέξεις) παρουσίασης της ιδέας και εφόσον κρίνονται σκόπιμες διευκρινήσεις τεχνικής φύσης.

Για κάθε πληροφορία παρακαλούμε να απευθύνεστε με email στο info-career@uowm.gr.

 

 1. 5.    Βραβεία

Μετά από την αξιολόγηση των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί κατάταξη των τριών πρώτων προτάσεων.  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 12 Ιουνίου 2017 στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης. Η πρόταση που θα είναι πρώτη σε κατάταξη θα χρησιμοποιηθεί για το Γραφείο Διασύνδεσης όπως ορίζεται παραπάνω.  Το όνομα του / των φοιτητών που θα είναι πρώτο στην κατάταξη θα ανακοινωθούν στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας και θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση.

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν είναι:

1ο Βραβείο: Έπαινος από το ΠΔΜ και ένα tablet.

2ο και 3ο Βραβείο: Έπαινος από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

 

Η Αναπληρώτρια Πρύτανη

Καθηγήτρια Αναστασία Αλευριάδου

 

Αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό σχεδιασμού λογότυπου

Share

]]>
https://dasta.uowm.gr/career/events-news/fititikos-diagonismos-schediasmou-logotipou-gia-to-grafio-diasindesis-tou-panepistimiou-ditikis-makedonias-paratasi-prothesmias-ipovolis-protaseon/feed/ 0