Στον χώρο του event, θα παρεβρεθούν εκπρόσωποι ελληνικών και ξένων εταιριών οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας τους και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πιθανούς υποψήφιους εργαζόμενους. Η εκδήλωση, επιπλέον, θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, ομιλίες ειδικών από τον ακαδημαϊκό αλλά και τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, workshops και θα δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές και τους απόφοιτους να ενημερωθούν για ότι νέο υπάρχει στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας τόσο από επιστημονικής όσο και από επιχειρηματικής άποψης.
Περισσότερες πληροφορίες www.auto-motivation.net
]]>
Βασικός σκοπός του διαγωνισμού OLIVE CHALLENGE είναι η ανάπτυξη και η αναβάθμιση του ελαιοκομικού τομέα της Ελλάδας, τόσο του ελαιολάδου,όσο και των άλλων προϊόντων της ελιάς, μέσω της εισαγωγής της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στον τομέα.
Με την πρωτοβουλία αυτή, η «ΦΙΛΑΙΟΣ» δίνει την ευκαιρία σε φυσικά πρόσωπα και ομάδες, με καινοτόμες ιδέες ή προτάσεις, να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον τομέα της Ελαιοκομίας, υποστηρίζοντας όλη τη διαδικασία προετοιμασίας τους. Δεκτές γίνονται πρωτότυπες παραγωγικές ιδέες, βασισμένες στις νέες τεχνολογίες, ιδέες για βελτίωση ή/ και εξέλιξη του κλάδου της ελαιοκαλλιέργειας, ελαιοποίησης, τυποποίησης, προώθησης, διακίνησης, διανομής, εξαγωγών, προστασίας περιβάλλοντος, στρατηγικής μάρκετινγκ, υλικών συσκευασίας, τεχνολογικών βελτιώσεων, νέων χρήσεων των προϊόντων, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλη φάση της παραγωγής ή των υπηρεσιών που αναπτύσσονται γύρω από τον ελαιοκομικό τομέα. Εμπειρογνώμονες, εξειδικευμένοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, οι οποίοι συμμετέχουν στη Συμβουλευτική Επιτροπή – Advisory Committee, θα αξιολογήσουν τις συμμετοχές και θα εκπαιδεύσουν τις ομάδες που θα διακριθούν για την είσοδό τους στον επιχειρηματικό στίβο.
Για την υποβολή των προτάσεων, οι ενδιαφερόμενοι, είναι απαραίτητο να υποβάλουν: τα προσωπικά τους στοιχεία, σύνοψη της επιχειρηματικής ιδέας, περιγραφή του προβλήματος το οποίο στοχεύει να επιλύσει η πρότασή τους, καθώς και τα καινοτόμα στοιχεία της ιδέας σε σχέση με υφιστάμενες υπηρεσίες/ προϊόντα.
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα διακριθούν, θα παρακολουθήσουν ένα 6μηνο πρόγραμμα επώασης, το οποίο περιλαμβάνει:
• Coaching από διακεκριμένους επιχειρηματίες και εξειδικευμένους leadership coaches
• Mentoring από επιτυχημένους επιχειρηματίες
• Εκπαίδευση στο πλαίσιο συνεργασίας με Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και Ιδιωτικά Κολλέγια και Πανεπιστήμια
• Σεμινάρια και εργαστήρια από καταξιωμένους επιστήμονες • Δικτύωση με τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα
• Υποστήριξη στο πλαίσιο αναζήτησης επιχειρηματικών κεφαλαίων με στόχο την υλοποίηση των ιδεών – προτάσεων των διαγωνιζομένων
• Δικαίωμα χρήσης του λογοτύπου OLIVE CHALLENGE στο επικοινωνιακό υλικό και το site τους.
Τα βασικά στάδια του διαγωνισμού περιλαμβάνουν:
1. Προκήρυξη διαγωνισμού
2. Κατάθεση των προτάσεων
3. Προ-αξιολόγηση των προτάσεων
4. Καθοδήγηση και προετοιμασία των ομάδων που έχουν προεπιλεγεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης για το Demo-Day
5. Demo-Day: Τελική Αξιολόγηση των προτάσεων και ανάδειξη των νικητών, που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Eπώασης
6. Επώαση (incubation) επιχειρηματικών ομάδων (Εκπαίδευση σε θέματα βιωσιμότητας και επιχειρηματικότητας)
7. Υποστήριξη των επιχειρηματικών ομάδων μέσω εκδηλώσεων και δράσεων δικτύωσης των συμμετεχόντων που έχουν διακριθεί με την αγορά και την ερευνητική κοινότητα
8. Υποστήριξη των επιχειρηματικών ομάδων για πρόσβαση σε χρηματοδότηση (access to finance)
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης καλύπτει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
Χρονοδιάγραμμα
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες στον ιστότοπο: www.olivechallenge.org .
Μπορούν, επίσης, να αποστείλουν πιθανά ερωτήματά τους στο email: info@olivechallenge.org .
]]>Στόχος της εκδήλωσης είναι η πληροφόρηση Ελλήνων που έχουν ειδικευτεί στους κλάδους Μηχανικών και Πληροφορικής (Engineering, και ICT) για τις συνθήκες διαβίωσης στο Βέλγιο, καθώς και για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στους αναφερόμενους κλάδους.
Θα παρευρεθούν Σύμβουλοι EURES από το Βέλγιο και συγκεκριμένα από την Φλαμανδική περιοχή (Φλάνδρα), οι οποίοι θα συνοδεύονται από εργοδότες που διαθέτουν κενές θέσεις εργασίας και που ενδιαφέρονται να προσλάβουν Έλληνες που αναζητούν εργασία. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει η επιλογή της διαπροσωπικής επικοινωνίας με τους Συμβούλους EURES, αλλά και η δυνατότητα συνεντεύξεων με τους εργοδότες, στο χώρο της εκδήλωσης.
Ταυτόχρονα, σε διακριτό χώρο από αυτόν της κύριας εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας με ιδιαίτερη εστίαση στους παραπάνω κλάδους.
Δείγμα θέσεων εργασίας με την επισήμανση “Work in Flanders” έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ., στο τμήμα EURES – Θέσεις εργασίας στην Ευρώπη (http://www.oaed.gr/theseis-ergasias-sten-europe), το οποίο και θα ανανεώνεται συχνά.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα European Job Days (https://www.europeanjobdays.eu/en/workinflanders2017-athens). Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν εγγραφή, να παρακολουθούν τις θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με το προφίλ τους και να δηλώσουν συμμετοχή σε προγραμματισμένες συνεντεύξεις που θα διενεργηθούν στο χώρο της εκδήλωσης.
Για οποιαδήποτε απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με την εκδήλωση και τις θέσεις εργασίας μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: euresgreece@oaed.gr
Πρόγραμμα Παρουσιάσεων
29.11.2017 – Πρωί:
1. 10.30 – 11.00 Παρουσίαση του δικτύου EURES Greece
2. 11.00 – 11.30 Παρουσίαση των στοχευμένων πρωτοβουλιών κινητικότητας – «Your First EURES Job», «Reactivate», «European (Online) Job Days»
3. 11.30 – 12.00 Παρουσίαση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας στο Βέλγιο / Φλάνδρα (VDAB)
4. 12.00 – 12.30 Παρουσίαση του προγράμματος «Erasmus for Young Entrepreneurs», Στυλιανός – Μάνος Ανδρεάδης – Asset Technology
29.11.2017 – Απόγευμα:
1. 13.30 – 14.00 Παρουσίαση του δικτύου EURES Greece
2. 14.00 – 14.30 Παρουσίαση των στοχευμένων πρωτοβουλιών κινητικότητας – «Your First EURES Job», «Reactivate», «European (Online) Job Days»
3. 14.30 – 15.00 Παρουσίαση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας στο Βέλγιο / Φλάνδρα (VDAB)
Ειδικότητες θέσεων εργασιών (σύνδεσμοι):
]]>
Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2018. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν μέχρι την 6η Νοεμβρίου 2017 κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης ή τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές των παρακάτω ειδικοτήτων:
Οι θέσεις για την πρακτική άσκηση είναι οι εξής:
10. Strategy & Market Intelligence Internship, SES
11. Satellite Network Monitoring & Control Internship, SES
12. Distributed VoIP platform Internship, SES
13. Managed WiFi for VSAT Internship, SES
14. Universal Customer Interface Internship, SES
15. Sales Internship, vyzvoice
Γενικές προϋποθέσεις επιχορήγησης πρακτικής άσκησης
Α. Οι υποψήφιοι να είναι ΄Ελληνες την ιθαγένεια ή το γένος.
Β. ΄Αριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (πτυχίο Proficiency ή TOEFL με 80/213/550 μονάδες ή IELTS μεγαλύτερο ή ίσο του 6,5).
Γ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να πληρούν τις απαιτούμενες εκπαιδευτικές προδιαγραφές για κάθε θέση πρακτικής άσκησης που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση. Για όλες τις θέσεις απαιτείται Πτυχίο και Μεταπτυχιακός Τίτλος από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Δ. ΄Αριστη γνώση Η/Υ.
Ε. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν υπερβεί το 32ο έτος της ηλικίας τους.
Επιπλέον πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι την 6η Νοεμβρίου 2017 τα εξής:
Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση pa@bodossaki.gr (συμπληρώστε στο θέμα του email: «Αίτηση για πρακτική άσκηση στο Λουξεμβούργο»). Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να αναφέρουν ρητά τη συγκεκριμένη θέση ή θέσεις πρακτικής άσκησης που επιλέγουν στην αίτησή τους.
Διαδικασία επιλογής
Για την επιλογή των εκπαιδευομένων συνιστάται Επιτροπή Επιλογής, αποτελούμενη από εκπροσώπους του Ιδρύματος, της Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα και των ενδιαφερομένων για την απασχόληση εταιρειών και οργανισμών.
Η επιτροπή καλεί σε συνέντευξη υποψήφιους κατά την κρίση της, προεπιλέγει τους επικρατέστερους για τις θέσεις που θα τοποθετηθούν στις εταιρείες και στους οργανισμούς και εισηγείται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, το οποίο λαμβάνει και την τελική απόφαση.
Άλλες πληροφορίες
Οι εταιρείες και οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν προταθεί από την Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Εμπορικό επιμελητήριο του Λουξεμβούργου και δραστηριοποιούνται στο Λουξεμβούργο. Προϋπόθεση, για την από το ΄Ιδρυμα επιχορήγηση της πρακτικής άσκησης, αποτελεί η προηγούμενη υπογραφή σύμβασης άσκησης του εκπαιδευόμενου με την ενδιαφερόμενη για την άσκησή του σ’ αυτή συμμετέχουσα στο πρόγραμμα και έχουσα τη σχετική πρωτοβουλία εταιρεία ή οργανισμό.
Η επιχορήγηση από το ΄Ιδρυμα έχει εξάμηνη διάρκεια και αποσκοπεί να συμβάλει στην πληρωμή ενοικίου και την αντιμετώπιση δαπανών διαβίωσης του εκπαιδευόμενου και ανέρχεται σε €1.300,00 το μήνα. Επίσης, το Ίδρυμα, μετά από συνεννόηση με τον εκπαιδευόμενο, καλύπτει το κόστος ενός αεροπορικού εισιτηρίου με επιστροφή από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο, έως του συνολικού ποσού των €250,00.
Η ενδιαφερόμενη για την άσκηση του εκπαιδευόμενου εταιρεία ή οργανισμό δεν έχει υποχρέωση καταβολής αμοιβής, αλλά παρέχει ασφάλιση υγείας, σύμφωνα με τους ισχύοντες στο Λουξεμβούργο κανόνες, και θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους στην ανεύρεση κατοικίας.
Το ΄Ιδρυμα δεν θα διακόψει την επιχορήγηση, αν η εταιρεία ή οργανισμό κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια και κρίση, καταβάλει επιπλέον ποσό στους εκπαιδευόμενους. Το ΄Ιδρυμα μπορεί να διακόψει την επιχορήγηση σε περίπτωση που η εταιρεία ή οργανισμό διακόψει την άσκηση του εκπαιδευόμενου για οποιονδήποτε λόγο, καθώς και σε περίπτωση που την διακόψει ο εκπαιδευόμενος για οποιονδήποτε λόγο.
Αυτονόητες υποχρεώσεις των εκπαιδευόμενων αποτελούν ο σεβασμός στους νόμους του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, η σωστή συμπεριφορά και ο σεβασμός στους κανόνες εμπιστευτικότητας που επιβάλλονται από την εταιρεία ή τον οργανισμό. Οι εκπαιδευόμενοι δεν αποκτούν δικαιώματα σύναψης σύμβασης εργασίας μετά το πέρας της άσκησης, ούτε άλλα εργασιακά δικαιώματα.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος άσκησής τους, οι εκπαιδευόμενοι υποχρεούνται να στείλουν στο ΄Ιδρυμα, με κοινοποίηση στην Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα, έκθεση περιγράφοντας τις εμπειρίες που αποκόμισαν.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω τηλέφωνο ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Τ: +30 210 722 5849
]]>Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή στην έρευνα είναι:
https://www.surveymonkey.com/r/CPPKSTF
]]>
ΕΣΠΑ 2014 – 2020
Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες,
Ξεκινάει, σήμερα, Τετάρτη 05.07.2017 η 1η περίοδος υποβολών για τη δράση των Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Β΄Κύκλος του ΕΠΑνΕΚ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 09.08.2017.
Υπενθυμίζουμε ότι οι υποβολές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ependyseis.gr.
Κατόπιν ενημέρωσης από την Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ Α.Ε.), η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής στο www.ependyseis.gr, σας γνωστοποιούμε ότι η οριστικοποίηση της υποβολής των αιτήσεων θα είναι δυνατή από την Δευτέρα 10.07.2017. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώνουν και να διατηρούν τις αιτήσεις τους σε κατάσταση «προσωρινής αποθήκευσης», μέχρι να δοθεί η δυνατότητα οριστικοποίησης τους.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης μπορείτε να απευθύνεστε:
Λεωφ. Μεσογείων 56, Αθήνα (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8.00 πµ έως τις 5.00 µµ).
Τηλέφωνο: 801 11 36 300 (από σταθερό τηλέφωνο µε αστική χρέωση) από τις 8.00 πµ έως τις 7.00 µµ.
Ε-mail : infoepan@mou.gr
Συνολική πληροφόρηση για τη δράση μπορείτε να βρείτε στον ειδικά σχεδιασμένο ιστότοποhttp://www.antagonistikotita.gr/ptyxioyxoi, στην ιστοσελίδα www.espa.gr καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ (Facebook, Twitter, LinkedIn).
Τέλος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΕΦΕΠΑΕ (210 – 6985210, www.efepae.gr) και τους κατά τόπους εταίρους του.
]]>Οι εκπαιδευόμενοι/ ες αναμένεται να κατακτήσουν τις ακόλουθες δεξιότητες και γνώσεις ως προς:
α) τις βασικές αρχές της συμμετοχικής και συνεργατικής μεθοδολογίας όπως και με τις δυνατότητες εφαρμογής της στην κοινωνική έρευνα,
β) την κατανόηση του τρόπου που η συμμετοχική έρευνα μπορεί να γίνει ένα εργαλείο κοινωνικής αλλαγής μέσα από την ενδυνάμωση, την ισότιμη συμμετοχή και την ανοιχτότητα των διαφορετικών θέσεων,
γ) τη μεθοδολογία της εθνογραφίας με έμφαση τη φεμινιστική, την ψυχιατρική και την οπτική,
δ) τη χρήση της φωτογραφίας ως συμπληρωματική τεχνική για την τεκμηρίωση αλλά και την συγκέντρωση εμπειρικού υλικού,
ε) τη μεθοδολογία της έρευνας δράσης, στ) την σχέση του κινηματογράφου με την κοινωνική καταγραφή.
Η παρακολούθηση του Θερινού Εργαστηριακού Σχολείου αντιστοιχεί με 3 Πιστωτικές Μονάδες (ΕCTS) Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30/06/2017
Η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου πειραματικού θερινού σχολείου βασίζεται στην ιδέα της συμμετοχικής και της συνεργατικής μεθοδολογίας που υπερκεράζει τις καθιερωμένες επιστημονικές πειθαρχίες και αναζητά τη δημιουργική καινοτομία που συνδέει την τέχνη με την κοινωνική καταγραφή, την καλλιτεχνική με την κοινωνική δράση εμπλουτίζοντας τη γκάμα των ερευνητικών τεχνικών και διανοίγοντας έναν νέο ορίζοντα μεθοδολογίας που είναι στραμμένη στην κοινωνική αλλαγή.
Πληροφορίες: https://summer-schools.aegean.gr/SocViPar2017 Αίτηση: https://summer-schools.aegean.gr/SocViPar2017/Application-Form Επικοινωνία: Στρατής Μπουλμπούλης, Γραμματεία Κοινωνιολογίας, 22510 36 525 Αναστασία Ζήση, Επιστημονική Υπεύθυνη, 22510-36 516, 6932715278
Οι στόχοι του θερινού είναι:
1. Η κατανόηση του χαρακτήρα της κοινωνικής πραγματικότητας και των βασικών αρχών της ποιοτικής μεθοδολογίας της κοινωνικής έρευνας.
2. Η εποπτεία του πεδίου των ποιοτικών μεθόδων στη συγκέντρωση του εμπειρικού υλικού και του ερευνητικού σχεδιασμού στην εφαρμοσμένη κοινωνική έρευνα.
3. Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων/ουσών στην οργάνωση ομάδων εστιασμένης συζήτησης, τη βιογραφική και την αφηγηματική μέθοδο συλλογής εμπειρικού υλικού.
4. Τεχνικές ταξινόμησης και κωδικοποίησης των ποιοτικών δεδομένων της έρευνας με έμφαση τη θεματική ανάλυση και την ανάλυση λόγου.
5. Η ευαισθητοποίηση και εμπέδωση πρακτικών τήρησης κανόνων δεοντολογίας στην κοινωνική και κλινική έρευνα.
Η παρακολούθηση του Θερινού Εργαστηριακού Σχολείου αντιστοιχεί με 4 Πιστωτικές Μονάδες (ΕCTS) Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30/06/2017
Ευελπιστούμε το Θερινό Εργαστηριακό Σχολείο να δημιουργήσει ένα ζωντανό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ φοιτητών, κοινωνικών ερευνητών-/τριών, επαγγελματιών ψυχικής υγείας και κοινωνικής φροντίδας, κοινωνικών ακτιβιστών.
Πληροφορίες: https://summer-schools.aegean.gr/LaQualAp2017
Αίτηση: https://summer-schools.aegean.gr/LaQualAp2017/Application-Form
Επικοινωνία: Στρατής Μπουλμπούλης, Γραμματεία Κοινωνιολογίας, 22510 36 525 Αναστασία Ζήση, Επιστημονική Υπεύθυνη, 22510-36 516, 6932715278
Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός, απευθύνεται στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από τριμελή επιτροπή μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποτελούμενη από τούς:
Γαργαλιάνος Σταμάτης, Μέλος ΔΕΠ ΠΤΝ
Mπούζας Βασίλειος, Μέλος ΔΕΠ ΤΕΕΤ
Παλαιγεωργίου Γεώργιος, Μέλος ΔΕΠ ΠΤΔΕ
Η πρωτοτυπία, η έμπνευση και ο συμβολισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να αποτυπώνονται στο λογότυπο του Γραφείου Διασύνδεσης.
Θα πρέπει να είναι αναγνωρίσιμο , επιδεκτικό σε σμίκρυνση και σε μεγέθυνση χωρίς να χάνει την επικοινωνιακή του δύναμη.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας είναι η 31η Μαΐου 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν (αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς), στην Γραμματεία του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών στην Κοζάνη, στη διεύθυνση: Μπακόλα & Σιαλβέρα Τ.Κ. 51 132) κατά τις ώρες 11:00 με 13:00, καθώς και στη Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Φλώρινα (3ο χλμ. Εθνικής Οδού Φλώρινας – Νίκης 53100, Φλώρινα Τ.Θ. 21) σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη: Πρόσκληση Διαγωνισμού Λογότυπου, τα παρακάτω:
Για κάθε πληροφορία παρακαλούμε να απευθύνεστε με email στο info-career@uowm.gr.
Μετά από την αξιολόγηση των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί κατάταξη των τριών πρώτων προτάσεων. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 12 Ιουνίου 2017 στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης. Η πρόταση που θα είναι πρώτη σε κατάταξη θα χρησιμοποιηθεί για το Γραφείο Διασύνδεσης όπως ορίζεται παραπάνω. Το όνομα του / των φοιτητών που θα είναι πρώτο στην κατάταξη θα ανακοινωθούν στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας και θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση.
Τα βραβεία που θα απονεμηθούν είναι:
1ο Βραβείο: Έπαινος από το ΠΔΜ και ένα tablet.
2ο και 3ο Βραβείο: Έπαινος από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Η Αναπληρώτρια Πρύτανη
Καθηγήτρια Αναστασία Αλευριάδου
]]>