ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

24.04.2012
 

Βρίσκεσαι κοντά στο τέλος των προπτυχιακών σου σπουδών και αναρωτιέσαι ποιο/τι μεταπτυχιακό θέλεις να ακολουθήσεις;

Το Γραφείο Διασύνδεσης, στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τους νέους στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία, έχει εξασφαλίσει το Tεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων Horizon Masters, το οποίο μετρά τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα των Ελλήνων φοιτητών.

Με το Horizon Masters μπορείς μέσα σε 30 λεπτά με την on-line συμπλήρωση του ερωτηματολογίου να εντοπίσεις τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα.

Είναι πολύ σημαντικό, ότι το τεστ έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα, συσχετίζοντάς τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα με όλα τα ελληνικά Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών καθώς και με ακαδημαϊκά πεδία σπουδών στο εξωτερικό. Έτσι, μπορείτε να έχετε έγκυρες και αναλυτικές πληροφορίες για τις επιλογές που προσφέρονται για την παρακολούθηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, να πληροφορηθείτε για τον τρόπο λειτουργίας του κάθε μεταπτυχιακού προγράμματος και τελικά να έχετε στα χέρια σας ένα πολύτιμο βοηθητικό εργαλείο για την σημαντική απόφαση σχετικά με το μεταπτυχιακό που θέλετε να κάνετε.

Εάν ενδιαφέρεστε για το Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων, Horizon Masters, στείλτε μας ένα email στο konstergiou@uowm.gr με το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνό επικοινωνίας και άμεσα θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε το τεστ.

Η χορήγηση του Horizon Masters είναι μία ευγενική χορηγία της εταιρείας Orientum- Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας.


Share